Vulin obećava: Evo kada ćemo videti ruske migove

Izvor: Mondo, 30.Sep.2017, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin obećava: Evo kada ćemo videti ruske "migove"

Ministar odbrane Aleksandar Vulin očekuje da će ruski migovi biti prikazani na vojnoj paradi 20. oktobra povodom Dana oslobođenja Beograda.

Foto: youtube/screenshot

"U skladu sa dogovor vrhovnog komandata Vojske Srbije Aleksandra Vučića i vrhovnog komandata oružanih snaga Rusije Vladimira Putuna migovi će doći i očekujem da ćemo ih 20. oktobra prikazati građanima", rekao je Vulin na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << TV Pink.

RUSI POTVRDILI: Migovi do kraja godine, a S-300...

Tada će, kaže, biti prikazan deo naših operativnih snaga, među kojima i 1.500 pripadnika naših specijalnih jedinica, a biće pokazana i nova sredstva.

"Pozivam sve građane da zajedno obeležimo Dan oslobođenja Beograda, da pokažemo jednu slobodnu, hrabru i ponosnu Srbiju, ali i jednu snažnu vojsku bez koje slobodne i hrabre Srbije ne bi ni bilo", rekao je ministar Vulin.
Pogledaj vesti o: Vojna parada,   Vojska Srbije

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin očekuje migove iz Rusije 20. oktobra u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Sep.2017

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je večeras da očekuje da će avioni "MiG-29" nabavljeni u Rusiji 20. oktobra biti na proslavi Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu..."Očekujem da ćemo ih 20. oktobra prikazati građanima", rekao je Vulin za TV Pink i pozvao građane na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ruski migovi biće prikazani na vojnoj paradi 20. oktobra povodom Dana oslobođenja Beograda

Izvor: Vostok.rs, 30.Sep.2017

Ministar odbrane Republike Srbije Aleksandar Vulin očekuje da će ruski migovi biti prikazani na vojnoj paradi 20. oktobra povodom Dana oslobođenja Beograda, prenosi Tanjug.. . "U skladu sa dogovorom vrhovnog komandata Vojske Srbije Aleksandra Vučića i vrhovnog komandata oružanih snaga Rusije...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.