Vojna parada za kraj kongresa Radničke partije Severne Koreje

Izvor: Beta, 15.Jan.2021, 11:00

Vojna parada za kraj kongresa Radničke partije Severne Koreje

Severna Koreja je u znak kongresa vladajuće stranke održala vojnu paradu u Pjongjangu, javila je danas severnokorejska novinska agencija KCNA.Parada je završnica desetodnevnog kongresa Radničke partije, na kojem je lider Kim Džong Un opisao SAD kao "glavnog neprijatelja" Severne Koreje.Pored balističkih raketa koje su bile deo defilea, vojni avioni leteli su u fomaciji broja osam, u znak 8. Kongresa.Kongres, koji je počeo 5. januara, prvi je u pet godina. Prisustvovale su mu hiljade delegata i posmatrača.Severna Koreja je na kongresu Radničke partije iznela petogodišnji plan razvoja.
Pogledaj vesti o: Vojna parada

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vojna parada za kraj kongresa Radničke partije Severne Koreje

Izvor: Danas, 15.Jan.2021

Severna Koreja je u znak kongresa vladajuće stranke održala vojnu paradu u Pjongjangu, javila je danas severnokorejska novinska agencija KCNA.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.