Vlada Hrvatske za obeležavanje Oluje paradom u Zagrebu

Izvor: Studio B, 01.Apr.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Hrvatske za obeležavanje "Oluje" paradom u Zagrebu

Potpredsednik hrvatske Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ranko Ostojić rekao je danas da se Vlada već dugo vremena zalaže da se vojnom paradom u Zagrebu obeleži 20. Godišnjica vojne akcije "Oluja".

Osrojić je dodao da to ne isključuje svečanosti koje Hrvatska svake godine održava u Kninu, piše agencija Hina.

"To nije bila akcija usmerena samo na jedan grad, već je to bila hrvatska oslobodilačka akcija, pa su sasvim logična razmišljanja u pravcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da se vojna parada održi u Zagrebu", rekao je ministar unutrašnjih poslova.

To, prema njegovim rečima, ne isključuje svečanosti koje su vezane za Knin, a najpogodnije rešenje predložiće Vlada.

Ostojić je zaključio da je to bila oslobodilačka akcija hrvatske vojske i policije, pa veruje da je Zagreb kao glavni grad pravo mesto za obeležavanje 20. godišnjice "Oluje".
Pogledaj vesti o: Vojna parada

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.