(VIDEO) IZGORE TENK: Vojnu paradu u Sibiru prekinuo je požar!

Izvor: Kurir, 09.Maj.2015, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) IZGORE TENK: Vojnu paradu u Sibiru prekinuo je požar!

Posmatrač je uspeo mobilnim telefonom da snimi ovaj dramatičan momenat gde se jasno vidi da se jedan od nosača zapalio

Jedan od nosača raketa BUK koji je učestvovao u vojnoj paradi u ruskom gradu Čita u Sibiru se zapalio. Anonimni posmatrač je uspeo da snimi ovaj dramatičan momenat gde se jasno vidi da se jedan od nosača zapalio! BUK sistem je polako prolazio trgom Lenjina u Čiti, kada ga je iznenada zahvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << požar, a oko njega počeo da se šiti gust dim.

Isti tip lansera korišćen je kada je oboren putnički avion "Malezija erlajnsa" na liniji MH17 u Ukrajini, a uzrok požara je najverovatnije iscurelo ulje, piše Dejli Mejl. "Požar je ugašen za nekoliko minuta, a zatim je vojni avion uklonio raketni lanser", naveo je izvor iz ruske vojske. Isti izvor naveo je da nije bilo nikakve opasnosti po učesnike parade, kao i nikakve vanredne situacije.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.