Uprkos obećanjima iz Kabineta gradonačelnika Niša, Bulevar Nikole Tesle i dalje zatvoren

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jan.2020, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprkos obećanjima iz Kabineta gradonačelnika Niša, Bulevar Nikole Tesle i dalje zatvoren

Iako je pomoćnik gradonačelnika Niša Darka Bulatovića Miloš Milošević obećao da će jedna traka Bulevara Nikole Tesle biti otvorena pre nove godine, još je zatvorena i radovi koji su počeli posle majske vojne parade još traju. Na pitanja kada će vozila konačno moći da prolaze ovim putem, Milošević ne odgovara.

Bageri, kamioni i radnici na raskopanoj saobraćajnici i dalje su slika sa Bulevara Nikole >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Tesle, na kome radovi traju već 8 meseci.

Gradonačelnik je rekao da će radovi biti završeni do nove godine. Njegov pomoćnik Milošević nije bio tako optimističan, ali je uveravao javnost da će jedna traka biti puštena za saobraćaj pre nove godine. To se nije dogodilo.

Na pitanje zašto je ponovo probijen obećani rok, Milošević nije odgovorio, niti iko drugi iz Kabineta gradonačelnika, kome su novinari uputili mejl sa pitanjima.

Podsetimo, mimohod tenkova na vojno-policijskoj paradi u Nišu od maja ove godine ostavio je razrovan Bulevar Nikole Tesle. Tada je dogovoreno da se ova saobraćajnica rekonstruiše parama iz republičkog budžeta, ali iz Puteva Srbije kažu da je to učinjeno tek delimično.

Zbog izgradnje kolektora, radovi su stali, a novac preusmeren na izgradnju kružnog toka koji spaja ovaj sa novoizgrađenim Bulevarom heroja sa Košara.

U KLERP-u su krajem avgusta najavili završetak radova na kolektoru do kraja novembra, a početkom decembra gradonačelnik Niša Darko Bulatović rekao je za dve nedelje. Od tada je prošlo više od mesec dana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.