Ovo je najromantičnija terasa u Beogradu (FOTO)

Izvor: 24sata, 15.Okt.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najromantičnija terasa u Beogradu (FOTO)

Na 14. spratu solitera u Bulevaru Milentija Popovića pre nekoliko dana osvanulo je jedno "Volim te" oduševljava Beograđane. Prolaznici radoznalo gledaju na vrh zgrade preko puta hotela "Hajat" i sa osmehom se pitaju ko ima takvu sreću da mu/joj voljena osoba na ovaj način izjavi ljubav.

Dok smo pričali sa stanarima oveNovobeogradske ulice o pripremama za vojnu paradu koja im danima remeti život, na jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << od zgrada u Bulevaru Milentija Popovića primetili smo ljubavnu izjavu ispisanu belom trakom na terasi.

Odmah smo ušli u ušli u zgradu kako bi saznali da li je u pitanju ljubavna izjava za neku devojku ili momka, ili pak pozdrav predsedniku Rusije koji će najverovatnije sutra proći ovom ulicom.

Od komšija smo saznali da u stanu živi mladi par, i da su i oni oduševljeni porukom koja im od nedavno krasi zgradu.

Komšije su oduševljene ovom porukom | Foto: M.Milanković

- Nedavno su se doselili tu, ali ih ne viđamo često. U pitanju je mladić srednjih hodina i devojka. Ja sam prvi put grafit videla u nedelju kada sam primetila da svi prolaznici gledaju gore u zgradu. Baš sam se oduševila, to je stvarno divno - komentariše prva komšinica romantičnog para.

U stanu ovog para nažalost nismo zatekli nikoga, pa nismo uspeli da saznamo da li je ljubavna izjava bila deo romantične veridbe ili nekog drugačijeg iznenađenja, ali komšije kažu da je se iz stana proteklih dana čula buka i slavlje.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Ovo je najromantičnija terasa u Beogradu

Izvor: Blic, 15.Okt.2014

Na 14. spratu solitera u Bulevaru Milentija Popovića osvanulo je jedno “Volim te” koje već par dana oduševljava Beograđane. Prolaznici radoznalo gledaju na vrh zgrade preko puta hotela "Hajat" i s osmehom se pitaju ko ima takvu sreću da mu/joj voljena osoba na ovaj način izjavi ljubav...Dok...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.