Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može i u Srbiji krava da ostane živa i zdrava

Ponedeljak Odavno na ovdašnjim ulicama nismo videli tenk. Ima još malo pa 30 godina. Ono za vojnu paradu se ne računa.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
I, evo nam tenka. Stigao iz >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Leskovca, gde je na đubrištu istorije čekao tužnu sudbinu svih penzionisanih tenkova. I, iz Leskovca nije stigao sam, jer nema motor. Ne može ni da se puca iz njega. Daleko bilo da može.
Odmah je počela stara ovdašnja zanimacija, zvana svađa. Jer, normalno, nemamo pametnija posla nego da se hvatamo za gušu oko penzionisanog tenka. Komšijama, po običaju, sve smeta kao u onoj izreci što nije za javno citiranje. Oni se ne računaju.
Siniša Mihajlović počeo da radi. Poručio iz Italije: Neki misle da sam budala.
Nisi majstore. Izbori se sa tom prehladom, pa da pobeđujemo.
Utorak Trener Miloje je poručio Zvezdašima pred revanš da mirno spavaju. Kako su pajkili, nije mi poznato. Alki, pouzdano znam da im se u noći posle ukazivala noćna mora u liku i delu onog momka što je prošle godine u ovo vreme bio junak.
Ta noćna mora im se ukazuje već neko vreme… Sada više neće, jer će zbog Lige šampiona da se bude srećni i nasmejani. Bez Bena.
Elem, dotičnom niko nije objasnio na koji gol treba da navali. Ima svedoka koji tvrde da mu je jedan od igrača doviknuo:
– Ne, bre, na taj!
Kasno… Ono kad razmislim, ne može čovek svega ni da se seti.
Sreda Kada su se probudili, Zvezdaše je dočekala čestitka iz komšiluka. Nije baš uobičajeno. Nekako je prirodnije da se komšijinom stočnom fondu u vidu krava desi katastrofa epskih razmera.
Može i ovako. I, nije tako teško.
Teško je proći među taj veliki, bogati svet. Još teže je ostati tamo. Direktor Terzić najavljuje doživotne ugovore. Da bi se ostalo.
Posle čestitke, stiže i odgovor u vidu lepih želja komšiji. Eto, moguće je i u Srbiji da komšijska krava ostane živa i zdrava.
Nije teško biti fin.
Četvrtak Nije bio Bajern ovde odavno. Ono, otkako je Aumanu upalo nešto u oko. Moglo bi sada i Nojeru, a? Ili Lorisu. Onom iz Olimpijakosa ne mora ništa da upadne. Oni su, kažu, braća.
Tek što su Snajder i Čeh poizvlačili kuglice, sportska Srbija se preselila na sever. Hajde da vidimo, veli narod, da li će lepe želje da se prime, tamo u Norveškoj.
Primile su se, uz malo drhtavice. Posle se ispostavilo da je Savo tačno nacrtao kako će da se pogodi i prođe u Ligu Evrope.
Umemo mi… Samo kad hoćemo.
Petak Ni Mančester junajted odavno nije bio ovde. Sada će da dođe, sa sve onim balvanom što košta kao stadion. Doći će i oni Holanđani, skoro su bili. Jedino ta Astana. Zar nije moglo malo bliže?
Crveno-beli deo Srbije već se raspituje za karte. Još se i obradovao kada je UEFA poručila: Nema skupih ulaznica!
Pa, i nema. Uostalom, šta je 100, 300, 500 evra? Jednom se igra Liga šampiona. pardon, drugi put.
Ima se, može se. A, i ko šiša UEFA?
Subota Najzad! Do ove nedelje, ali samo do ove, nismo se nešto zamajavali oko fudbala. Čekali smo košarku. U međuvremenu smo dočekali Ligu šampiona. I Ligu Evrope, pride.
Još samo da dočekamo kinesku reprizu Indijanapolisa. Bez Teodosića, sa Jokićem, Bogdanom, Bobijem, Bjelicom. Gledamo ih, pa nam sve milo oko srca.
Beše nam i derbi, a da jedni preko puta drugih nisu komšije sa Topčiderskog brda. I Voša se nešto pita. Ali, pita se i Garsija. Odavno ne videsmo onakav gol.
Lepo je ovog leta u sportskoj zemlji Srbiji. Evo i septembra. Kad pre?
Nedelja
Imamo lidera. Stanuje u Vojvodini. Do malopre, jedva da je neko i čuo za družinu iz Bačke Topole. Nismo mi tamo neki Molde, rekoše momci i “čestitaše” Partizanu prolaz u Ligu Evrope.
Prošle godine, dobar fudbal se igrao tamo na jugu. Sada se fudbalska geografija malo promenila, pa se u fudbalu uživa na severu Srbije.
Nije to ni tako loše. Ma, gde loše…

The post Može i u Srbiji krava da ostane živa i zdrava appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Vojna parada,   Android

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.