Izmene u režimu gradskog i prigradskog saobraćaja zbog vojne parade i Pobusanog ponedeljka

Izvor: RadioCity.rs, 05.Maj.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene u režimu gradskog i prigradskog saobraćaja zbog vojne parade i Pobusanog ponedeljka

U periodu od 04. do 10.maja 2019. godine u vremenu od 9 do 17 sati vršiće se obustava motornog saobraćaja u sledećim ulicama: Aleksandra Medvedeva, Bulevar 12. februar (traka ka Beogradu) i Bulevar Nikole Tesle.
Na linijama gradskog saobraćaja br. 3, 12 i 34 u navedenom periodu dolaziće do otežanog funkcionisanja, nepoštovanja definisanih polazaka i delimične izmene trasa. Takođe će biti delimično izmenjene trase na linijama prigradskog prevoza 14a ka Cerju, 15  ka Knez Selu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << 16 ka Jasenoviku i Vrelu. Biće izmenjene i trase na linijama 17 za Oreovac, 17L za Gornju Vrežinu.
Zbog verskog praznika Pobusani ponedeljak i očekivane veće gužve u autobusima koji saobraćaju ka Novom groblju, u ponedeljak 6.maja 2019. godine, u priodu od 7 do 14 sati uvodi se vanredna linija 8L od Trga Kralja Aleksandra do Novog groblja. Dva vozila će saobraćati na ovoj liniji u intervalu od 20 minuta.
Pogledaj vesti o: Vojna parada

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Radovi službi javnih preduzeća u Nišu i okolini

Izvor: Megafon.co, 06.Maj.2019, 11:39

Planirani radovi i obaveštenja javnih gradskih preduzeća za 6. maj.. JKP Direkcija za javni gradski prevoz Od 04. do 10.maja 2019. godine u vremenu od 09:00 do 17:00 vršiće se obustava motornog saobraćaja. Zbog stvaranja uslova za nesmetanu pripremu i realizaciju prikaza u sklopu obeležavanja...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.