GSP organizuje paradu kontrolora

Izvor: Njuz.net, 13.Okt.2014, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GSP organizuje paradu kontrolora

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

BEOGRAD, 13. oktobar 2014, (Njuz) – Iz Gradskog saobraćajnog preduzeća „Beograd“ napominju da su pripreme za održavanje predstojeće parade kontrolora u punom jeku i da će se ta svečanost, uprkos protivljenju mnogih Beograđana, održati po planu, dan nakon vojne parade.
Vršilac dužnosti direktora GSP Željko Milković otkriva da će ovo preduzeće na ulice Beograda izvesti svoje najbolje kontrolore, čime će pokazati kolikom silom za razbijanje švercera >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << i očuvanje stabilnosti sistema naplate karata raspolaže ovo javno preduzeće.
- Centrom Beograda proći će kolona na čijem će se čelu kretati novi klimatizovani autobusi, tramvaji i trolejbusi, iza kojih će marširati kontrolori opremljeni najsavremenijim aparatima za očitavanje karata. Iza njih će prodefilovati jedinice komunalne policije koje nam daju podršku, opremljene pendrecima i tejzerima, kao i ostalom opremom za borbu „prsa u prsa“ sa švercerima. Paradi će prisustvovati mnogi gradonačelnici čiji gradovi takođe imaju problema za švercerima i mi očekujemo da će biti impresionirani našim raspoloživim snagama – potvrdio je za Njuz v.d. direktora GSP Željko Milković – Među visokim zvanicama naći će se i gradonačelnik Moskve – dodao je on.
- Cilj parade kontrolora je da pokažemo svima koji planiraju da se švercuju da pored naših uvežbanih profesionalaca neće proći. Ispred Skupštine, gde će okupljene kontrolore pozdraviti čelnici Beograda na čelu sa gradonačelnikom Sinišom Malim, održaće se i pokazno-tehnička vežba eliminisanja švercera iz punog autobusa, u trku, okruženog taocima koji plaćaju kartu – otkrio je Željko Milković.
Zbog parade kontrolora, iz GSP su najavili da će sve linije javnog prevoza, u toku održavanja ove manifestacije biti ukinute, te su zamolili putnike da taj dan krenu ranije ka željenoj destinaciji i obuku se laganije da se ne bi mnogo znojili zbog ubrzanog hodanja.
Miroslav Vujović
Pogledaj vesti o: Vojna parada

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.