Bez predstavnika Ambasade SAD na paradi

Izvor: 24sata, 16.Okt.2014, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez predstavnika Ambasade SAD na paradi

Američki ambasador Majkl Kirbi niti drugi predstavnici Ambasade SAD neće prisustvovati Vojnoj paradi koja se održava danas povodom obeležavanja 70. godišnjice oslobodjenja Beograda u Drugom svetskom ratu.

U Ambasadi Francuske u Beogradu, agenciji Beta je rečeno da će na današnjoj svečanosti ta ambasada imati svoje predstavnike. List Danas prenosi i da će otpravnik poslova u Ambasadi Ukrajine Mikola Dzigun učestvovati na paradi ističući da se "takav događaj ne >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << propušta".

I iz Ambasade Nemačke je potvrđeno da će ambasador Hajnc Vilhelm i

vojni ataše prisustvovati paradi.

List Danas saznaje da će paradi prisustvovati ambasador Austrije, Ambasadu Češke će predstavljati vojni ataše, a Grčku ambasador i vojni ataše.

Paradi će prisustvovari ambasador Slovenije Franc But, a kako je rečeno u Ambasadi Hrvatske, paradi će prisustvovati ambasador i vojni izaslanik te države.
Pogledaj vesti o: Vojna parada

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Bez predstavnika Ambasade SAD na vojnoj paradi

Izvor: Blic, 16.Okt.2014

Američki ambasador Majkl Kirbi niti drugi predstavnici Ambasade SAD neće prisustvovati Vojnoj paradi koja se održava danas povodom obeležavanja 70. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu...Kako je rečeno listu "Danas", Ambasada SAD je dobila poziv da učestvuje u događajima 16....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.