AFRIČKA DRŽAVA BACILA OKO NA SRPSKE OKLOPNJAKE?! Posle turskog Ejder Jalčina, opasno su zagrejani za našeg Miloša (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 05:37

AFRIČKA DRŽAVA BACILA OKO NA SRPSKE OKLOPNJAKE?! Posle turskog "Ejder Jalčina", opasno su zagrejani za našeg "Miloša" (VIDEO)

Spremni su dobro da plate

Senegal je tokom vojne parade tokom proslave Dana nezavisnosti predstavio 25 novonabavljenih vozila "Ejder Jalčin" iz Turske. Senegal je kao i mnoge države danas spreman da izdvoji ogromne svote novca na opremanje svojih oružanih snaga. U tome prednjače svakako proizvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turske vojne industrije.

Kako prenose tamošnji mediji, kupljeno je 25 novih oklopnih vozila "Ejder Jalčin" iz Turske, ali se planira i nabavka dodatnih vozila, kako isto iz Turske, tako i iz nekih drugih evropskih zemalja, poput Srbije. Senegal u opremanju svojih oružanih formacija akcenat stavlja na jedinicu Žandarmerije koja se ističe kao jedna od ključnih formacija te države.

Više o ovoj temi saznajte u odličnom videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.