Vodimo vas na film Pusti pravog da uđe

Izvor: Filmske.com, 18.Nov.2010, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na film "Pusti pravog da uđe"

Filmski magazin Filmske.com u saradnji sa MegaCom Filmom vas vodi na film "Let Me In - Pusti pravog da uđe" u ponedeljak, 22.novembra u 17.10h u Koloseju. Delimo 3x2 karte.
Pošaljite nam mail na karte (at) filmske.com sa vašim, imenom, prezimenom i brojem mobilnog telefona a u subject obavezno upišite "Let Me In - Pusti pravog da uđe" . Rok za slanje mailova je večeras do nedelje, 21.novembra u 10:00h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom i sms porukom sat vremena po isteku roka!
„Pusti pravog da uđe“ je priča o odrastanju otuđenog i usamljenog dečaka iz malog grada u Novom Meksiku, čije je sazrevanje obeleženo prijateljstvom sa misterioznom došljakinjom i nizom zastrašujućih događaja koji ga okružuju.
Pogledaj vesti o: Vodimo Vas

Nastavak na Filmske.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Filmske.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Filmske.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.