Ko promeni stranku biće žigosan

Izvor: TvojPortal.com, 11.Jun.2011, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ko promeni stranku biće žigosan"

/vesti online/ Predsednica Skupštine Srbije Slavica Djukić-Dejanović izjavila je da će se usvajanje Zakona o izboru narodnih poslanika, iako su funkcioneri mnogih stranaka rekli da će ukidanje blanko ostavki uneti haos, povoljno odrziti na politički život.


"Neko ko zloupotrebi pravilo da je poslanik vlasnik mandata i pređe u drugu stranku - biće žigosan. Na sledećim izborima ga neće biti. Mislim da se partije plaše zloupotreba poslanika, ali ćemo zato morati da >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << vodimo računa ko će se naći na izbornim listama", kazala je Dejanovićeva za "Večernje novosti".Ostatak vesti pročitajte na linku

politikahaospijacaSlavica DjukićDejanovićzakon o izboru narodnih poslanikapreletanje
Pogledaj vesti o: Vodimo Vas

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.