Zvezda se mučila, ali cilj ispunjen - tri boda na Banjici pred Spartu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2017, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se mučila, ali cilj ispunjen - tri boda na Banjici pred Spartu

Crveno-beli su odradili posao na Banjici. Trener Zvezde Vladan Milojević odmarao je nekoliko startera, a izvojevana je nova pobeda. U poslednjem meču drugog kola Super lige Srbije, srpski vicešampion je pobedio Rad u gostima - 2:0 (1:0).

Ono što može da raduje sve u Ljutice Bogana je da su crveno-beli i na četvrtom uzastopno meču sačuvali svoju mrežu. Mučila se Zvezda svih 90 minuta, jalovo napadala, pre svega iz prekida. U 38. minutu vodeći pogodak postigao je Francuz >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Damjan Le Talek. Posle kornera Adžića, štoper gostiju se najbolje snašao u šesnaestercu "građevinara" i glavom lobovao golmana Markovića.

U nastavku, Vico je imao najbolju šansu za Rad, kada je Borjan uz pomoć stative sačuvao svoju mrežu. Ulaskom Kange umesto Milijaša, igra Zvezde je dobila na tempu, Gabonac je kreirao saigračima nekoliko dobrih prilka, a najveću je propustio Aleksandar Pešić, u 66. minutu, kada je sam izašao ispred gola domaćina, ali je šutirao pored gola.

Ipak, napadač crveno-belih se u finišu iskupio, i posle Nišlija na premijeri, zatresao i mrežu Rada, za konačnih - 0:2. Asistirao mu je Anđelkovića, a nekadašnji fudbaler Tuluza glavom matirao Markovića.

"Građevinari" su u 23. minutu tražili jedanaesterac posle starta Anđelkovića nad Lukićem, ali sudijska pištaljka se nije čula.

Cilj je ispunjen, osvojeni su novi bodovi, a trener Zvezde Vladan Milojević odmorio je Donalda, Boaćija, Savića, Rodića i Rikardinja pred revanš sa Spartom u Pragu u četvrtak.

Статистика са Бањице #RADCZV @crvenazvezdafk pic.twitter.com/Kn3vzM6tho— Moja Crvena zvezda (@sdcrvenazvezda) 30. јул 2017.

PROČITAJTE TOK UTAKMICE!

90+2 minut - GOOOOL, Pešć se opet upisao u listu strleaca posle centaršuta Anđelkovića. Zvezda je ostvarila drugu pobedu u Super ligi.

66. minut - Kanga sjajno proigrava Pešića, ali je napadač crveno-belih neprecizan, velika šansa za goste.

54. minut - Velika šansa za Rad, ali Borjan spasava crveno-bele. Vico je bio u odličnoj prilici, ali je golman Zvezde uz pomoć stative uspeo da sačuva gol.

38. minut - GOOOL, Le Talek posle kornera šalje loptu u mrežu. Silni korneri konačno su doneli nešto Zvezdi.

23. minut - Lukić traži penal posle starta Anđelkovića, ali ništa od najstrože kazna za Rad.

RAD: Marković, Vico, Maraš, Zonjić, Volkov, Bainović, Piščević, Lutovac, Lukić, Denić, Vujačić.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Le Talek, Babić, Anđelković, Jovičić, Račić, Srnić, Adžić, Milijaš, Pešić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević zadovoljan, Stojković nije povređen

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2017

Cilja je ostvaren - Zvezda je zadržala maksimalan učinak u Super ligi Srbije. I bez nekoliko standardnih prvotimaca pobeđen je Rad na Banjici - 2:0. Trener Vladan Milojević može da bude zadovoljan jer njegov tim na četvrtom uzastopnom meču nije primio gol...- Pobedom sam zadovoljan, negde sam...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.