Milojević zadovoljan, Stojković nije povređen

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2017, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević zadovoljan, Stojković nije povređen

Cilja je ostvaren - Zvezda je zadržala maksimalan učinak u Super ligi Srbije. I bez nekoliko standardnih prvotimaca pobeđen je Rad na Banjici - 2:0. Trener Vladan Milojević može da bude zadovoljan jer njegov tim na četvrtom uzastopnom meču nije primio gol.

- Pobedom sam zadovoljan, negde sam i očekivao da će da bude ovako. Čestitke momcima, i jednima i drugima, teško je bilo vreme za igru. Posle meča u četvrtak morali smo da promenimo tim, odmorimo neke igrače. Kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << takmičarske mečeve moramo da dolazimo u formu - rekao je Milojević posle meča.

Filip Stojković se povredio i zamenjen je u poluvremenu, ali bi trebalo da bude spreman za četvrtak i revanš sa Spartom u Pragu.

- Bilo je u planu da ga odmorimo, i on dolazi iz perioda kada nije mnogo igrao. Zamenjen je radi preventive - zaključio je trener crveno-belih.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.