Zverski zločin kod Sjenice: Senad je ženinog ljubavnika ubio kamenom pa zapalio, a sada je sa njom i decom pobegao u Nemačku!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2017, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zverski zločin kod Sjenice: Senad je ženinog ljubavnika ubio kamenom pa zapalio, a sada je sa njom i decom pobegao u Nemačku!

Policija traga za Senadom M. zbog sumnje da je u subotu u selu Ponorac kod Sjenice kamenom ubio Anela Papića (32) i zapalio ga jer je posumnjao da ga supruga Mubera vara sa njim. Senad je posle krvavog pira pobegao iz Srbije zajedno sa ženom i decom.

Pripadnici policije još uvek utvrđuju da li je Muberu muž silom odveo iz Srbije ili je i ona učestvovala u zločinu.

Otac prijavio nestanak

Kako saznaje Informer od izvora iz istrage, Senad već nekoliko godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << živi i radi u Nemačkoj, dok je njegova supruga Mubera sa decom za to vreme živela u Sjenici. Kad je Senad saznao da ga supruga vara sa Anelom u Sjenici, pojurio je iz Nemačke u Srbiju da se obračuna sa ženinim ljubavnikom.

- Dan uoči ubistva, u petak, Anel je svojim "pasatom" otišao do centra Sjenice. Pošto se nije vratio kući, njegov otac krenuo je da ga traži. Zvao je sina, ali ovaj mu se nije javljao. Posle ponoći pozvao je policiju i prijavio Anelov nestanak. Policija je brzo reagovala i ubrzo saznala da se Papić viđao sa Muberom, pa je istraga njegovog nestanka krenula u tom pravcu - priča izvor Informera.

Policija je u subotu ujutro otišla do porodične kuće Senada i Mubere i tamo je saznala da su njih dvoje, zajedno sa decom, otišli u Nemačku.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- U tom trenutku se još nije znalo da je Anel ubijen. Policija je tragala za Anelovim vozilom i patrole su bile na terenu od trenutka kad je stigla o njegovom nestanku. Međutim, u popodnevnim satima je stigla prijava da je jedan mladić u selu Ponorac pronašao "pasat" kom je bila razbijena prednja šoferšajbna - priča isti izvor.

Mladić koji je pronašao vozilo nije primetio telo, koje se nalazilo pedesetak metara od automobila.

- Policija je počela pretragu terena oko napuštenog "pasata" i primetila tragove gareži na jednom mestu, gde su bile nagorele krpe i granje. Tu je pronađeno i nagorelo telo Anela Papića - dodaje isti sagovnornik.

Na Anelovoj glavi otkriveno je više teških povreda, koje mu je ubica najverovatnije zadao velikim kamenom, koji je kasnije pronađen u Papićevom "pasatu".

Viđeni na Horgošu

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Za sada je utvrđeno da su u subotu, istog dana kada je nađeno Anelovo telo, Senad, Mubera i njihova deca u popodnevnim satima napustili Srbiju preko graničnog prelaza Horgoš.

- Oni su po svemu sudeći otputovali u Nemačku. Najverovatnije je da je Senad svoju suprugu na silu odveo u Nemačku, ali ispituje se i mogućnost da je ona učestvovala u Anelovom ubistvu - zaključio je sagovornik Informera.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČAN ZLOČIN NA PEŠTERU: Zbog ljubomore ubio i zapalio čoveka, a zatim pobegao za Nemačku?

Izvor: Večernje novosti, 26.Jun.2017

Policija traga za Senadom M. koji se sumnjiči da je brtutalno ubio Anela Papića iz Sjenice. Nezvanično je motiv zločina ljubomora. Osumnjičeni sa sobom poveo i ženu i decu ZA Senadom M. iz Sjenice koji se sumnjiči da je u subotu uveče, u selu Ponorac kod ovog grada kamenom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.