STRAVIČAN ZLOČIN NA PEŠTERU: Zbog ljubomore ubio i zapalio čoveka, a zatim pobegao za Nemačku?

Izvor: Večernje novosti, 26.Jun.2017, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN ZLOČIN NA PEŠTERU: Zbog ljubomore ubio i zapalio čoveka, a zatim pobegao za Nemačku?

Policija traga za Senadom M. koji se sumnjiči da je brtutalno ubio Anela Papića iz Sjenice. Nezvanično je motiv zločina ljubomora. Osumnjičeni sa sobom poveo i ženu i decu ZA Senadom M. iz Sjenice koji se sumnjiči da je u subotu uveče, u selu Ponorac kod ovog grada kamenom ubio Anela Papića (32) policija intenzivno traga. Osumnjičeni je, naime, nakon ubistva pobegao iz Srbije zajedno sa ženom i decom.Nezvanično smo saznali da je motiv ubistva ljubomora, odnosno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je Senad ubio Anela zbog sumnje da ga supruga Mubera vara sa njim. Policija još uvek utvrđuje da li ju je muž silom odveo iz Srbije, ili je i ona učestvovala u ubistvu. Kako smo saznali od izvora bliskih istrazi, Anel je u petak uveče otišao do Sjenice, a pošto se nije vratio kući, porodica je počela da ga traži. Nakon nekoliko sati, Anelov otac Ahmo je pozvao policiju i prijavio nestanak. Policija je, nakon saznanja da je Anel održavao kontakte sa Muberom, otišla do njihove porodične kuće, ali su oni sa decom već otputovali za Nemačku. Tek u subotu, u popodnevnim satima stigla je prijava da je pronađen Anelov "pasat". Pripadnici MUP-a su, zatim, počeli da pretražuju teren oko napuštenog automobila i na jednom mestu primetili tragove gareži, a a zatim i zapaljeno telo Papića. Policija je, odmah, zatim, blokirala okolinu u krugu od dve stotine metara i započela potragu za osumnjičenim Senadom. Na Anelovoj glavi otkriveno je više teških povreda, koje mu je ubica, najverovatnije, zadao kamenom koji je pronađen u "pasatu". PREŠLI GRANICUSENAD, Mubera i njihova deca, kako je za sada poznato, napustili su Srbiju u subotu u popodnevni časovima i to preko graničnog prelaza Horgoš. Osumnjičeni je, nezvanično smo saznali, poslednjih nekoliko godina živeo u Nemačkoj, dok je njegova supruga sa decom živela u Sjenici.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UBIJEN, ZAPALJEN I OSTAVLJEN U ŠUMI Stravičan zločin koji je šokirao Sjenicu krije priču o KOBNOJ LJUBAVNOJ VEZI

Izvor: Blic, 26.Jun.2017

- Mog sina je ubio suprug žene sa kojom se je bio u tajnoj ljubavnoj vezi. Siguran sam. I ubica nije bio sam. Tu, svoju ženu je iskoristio da namami mog sina, a onda su ga u šumi, brutalno pretukli i zapalili. Istog dana je ubica sa ženom i decom pobegao iz Srbije, kaže za "Blic" Ahmo Papić, otac...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.