Zukorlić uputio čestitku povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine

Izvor: SandzakPress.net, 25.Nov.2022, 15:16

Zukorlić uputio čestitku povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine

Povodom 25. novembra, Dana državnosti Bosne i Hercegovine, čast mi je i zadovoljstvo da našem bratskom narodu uputim najiskrenije čestitke. Kao predsjednik Stranke pravde i pomirenja i potpredsjednik Narodne skupštine R. Srbije snažno podržavam suverenitet, teritorijalni integritet i multietnički karakter BiH. Upravo radi toga koristim ovu priliku da se zahvalim na sve boljim odnosima, političkom razumijevanju, kao i mnogobrojnim zajedničkim ekonomskim i finansijskim projektima, čvrsto >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << ubjeđen da će se naša međusobna podrška i saradnja nastaviti i u vremenu pred nama, na dobrobit i zadovoljstvo naših građana. Okrenimo se ka boljem sutra svih nas, putem prosperiteta i napretka države Bosne i Hercegovine. Dragi Bosanci i Hercegovci upućujem vam srdačne čestitke povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine! Usame Zukorlić Predsjednik Stranke pravde i pomirenja Potpredsjednik Narodne skupštine R. Srbije The post Zukorlić uputio čestitku povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Zukorlić na svečanosti u Minhenu: Bošnjaci moraju dati riječ i međusobno se dogovoriti

Izvor: SandzakPress.net, 26.Nov.2022, 14:49

Potredsjednik Narodne skupštine R. Srbije i predsjednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić prisustvovao je sinoć obilježavanju Dana državnosti Bosne i Hercegovine i Dana Sandžaka u Minhenu. U svečanoj atmosferi, uz veliki broj prisutnih Zukorlić poručio da su Bošnjaci jedno bez obzira...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.