Zukorlić na Parlamentarnom slušanju u Ujedinjenim nacijama posvećenom rješavanju sukoba i mirnoj budućnosti

Izvor: SandzakPress.net, 11.Feb.2024, 16:57

Zukorlić na Parlamentarnom slušanju u Ujedinjenim nacijama posvećenom rješavanju sukoba i mirnoj budućnosti

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja i potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srbije Usame Zukorlić je učestvovao u parlamentarnoj delegaciji Skupštine Srbije na Parlamentarnom slušanju u Ujedinjenim nacijama, u organizaciji Interparlamentarne unije. Ovogodišnja tema je bila “Stavljanje tačke na sukobe: Preporuke za mirnu budućnost. Na ovom Parlamentarnom slušanju učestvovalo je oko 150 poslanika iz preko pedeset država članica Interparlamentarne unije širom svijeta.    The post Zukorlić na Parlamentarnom slušanju u Ujedinjenim nacijama posvećenom rješavanju sukoba i mirnoj budućnosti appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Zukorlić u posjeti IKC Plav-Gusinje u New Yorku

Izvor: SandzakPress.net, 12.Feb.2024, 01:23

U prostorijama Bošnjačkog islamskog centra Plav-Gusinje u Njujorku, na Richmod Hillu održan je skup pod nazivom “Lider Sandžaka” na kojem je poseban gost bio predsjednik Stranke pravde i pomirenja i potpredsjednik Skupštine Srbije Usame Zukorlić. Prepuna sala amfiteatra Centra svjedočila je...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.