Zrenjanin: Uhapšen zbog krađe 4,3 tone veštačkog đubriva

Izvor: B92, 10.Mar.2022, 18:10

Zrenjanin: Uhapšen zbog krađe 4,3 tone veštačkog đubriva

Zrenjanin -- Policija je u Zrenjaninu rasvetlila dve teške krađe i tri krađe i uhapsila Ð. I. (38) iz okoline Novog Bečeja, zbog sumnje da je izvršio ova krivična dela.

On se sumnjiči da je, od kraja januara do danas, u okolini Zrenjanina ukrao oko 4,3 tone veštačkog đubriva, saopštila je PU Zrenjanin.

Sumnja se da je iz magacina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedne firme, u koji je provalio, odneo 80 džakova veštačkog đubriva, a iz dvorišta još 48. Takođe se sumnjiči da je sa traktorske prikolice na jednom salašu ukrao 15 džakova, a ispred dve kuće sa prikolica odneo 18 i 12.

Policija je pronašla više od polovine ukradenog đubriva i vratila ga vlasnicima.

Po nalogu osnovnog javnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu u Zrenjaninu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zrenjaninska policija uhapsila lopova, krao veštačko đubrivo

Izvor: Danas, 10.Mar.2022

Dok veštačkog đubriva nema dovoljno na tržištu a njegova cena stalno raste, jedan lopov iz okoline Novog Bečeja ukrao je od firmi i poljoprivrednika više tona đubriva.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.