Zoran nije ubio Jelenu, ali je učestvovao u zločinu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2017, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran nije ubio Jelenu, ali je učestvovao u zločinu?!

Neočekivano

Uhapšenog Zorana Marjanovića najmanje pet konkretnih tragova direktno povezuje sa ubistvom supruge Jelene Marjanović, 2 aprila 2016. godine u Borči, potvrđuju i u policiji i Tužilaštvu, piše Informer.

Ne kriju da su revoltirani istupima Marjanovićevih advokata koji ovih dana u javnosti uporno pokušavaju da tvrde kako je nevin čovek u zatvoru.

- Nemamo još dokaze da je Zoran ubica, ali imamo neoborive dokaze da je on učestvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u zločinu - rekao je izvor iz istrage.

Ti dokazi su sledeći:

Izvor iz istrage potvrđuje višemesečna pisanja da je ubica bio jezivo brutalan, kao i da su udarci u glavu bili stravični, te da se zbog toga sumnja da je ubica neko njoj blizak.

Ipak, ništa od ovoga ne mora da bude pravi dokaz da Zoran ima bilo kakve veze sa ubistvom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.