Zona smrti: Zašto je Pupinov most i dalje u mrklom mraku?  VIDEO

Izvor: B92, 04.Apr.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zona smrti": Zašto je Pupinov most i dalje u mrklom mraku? VIDEO

Tri puta je Prva televizija za manje od godinu dana upozoravala, sad će i četvrti, ali Pupinov most je i dalje u mrklom mraku.

Pitanje javne rasvete ovoga puta pokrenula je saobraćajna nesreća sa tragičnim ishodom.

EPS poručuje - kada Grad potpuno popravi trafostanice, preuzećemo brigu o njima, a u Gradu kažu da je javna nabavka u toku.

Nećemo pogrešiti ako kažemo da je i onima koji ne voze noću preko mosta pao mrak na oči, jer duže od godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana ovde se eksperimentiše sa ljudskim životima.

Više niko i ne pamti kada je čak 10 od 11 trafostanica na mostu obijeno i opljačkano, pamti se da niko nije odgovarao. To je jedna strana priče, druga je kada će se svetlo vratiti.

Opširnije u video-prilogu:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.