Zona 24/7 klijentima štedi i vreme i novac

Izvor: Beta Video, 21.Jan.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zona 24/7 klijentima štedi i vreme i novac

BEOGRAD - Prateći zahteve tržišta i idući u korak s najsavremenijim bankarskim trendovima, Sberbank Srbija u novoj ekspozituri ponudiće klijentima nove usluge koje će im uštedeti i vreme i novac. „ Jedna od osnovnih funkcionalnosti je ovog prostora je Zona 24/7 u okviru koje smo našim klijentima pružili mogućnost da sami, kad god njima odgovara, obave neophodne transakcije“, rekla je regionalna direktorka Sberbanke Marijana Golović. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sberbanka otvorila novu ekspozituru u Beogradu (VIDEO)

Izvor: Beta, 21.Jan.2019

Sberbanka Srbija objavila je danas da je otvorila novu, modernu ekspozituru u Ulici Starine Novaka 25 u Beogradu u kojoj će klijentima ponuditi savremene usluge koje će im uštedeti vreme i novac. Direktor sektora prodaje i distribucije u Sberbanci Miodrag Stojanović rekao je da je ta banka unapredila...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.