Zločin u Novom Pazaru: Svekar ubio snaju, pa sebe VIDEO

Izvor: B92, 30.Maj.2022, 18:50

Zločin u Novom Pazaru: Svekar ubio snaju, pa sebe VIDEO

Stariji muškarac DŽ. E, osumnjičen je da je ubio snaju posle kratke svađe, a potom sebe ispred porodične kuće u selu Crnoča.

U ovom selu između Novog Pazra i Tutina, meštani kažu da se radi o finoj ženi, majci sina osmaka, koji je u trenutku ubistva bio u školi, piše RTV Novi Pazar.

Njen muž i deveri su u inostranstvu na privremenom radu. Svekrva je u trenutku tragedije bila u njivi, nedaleko od kuće. Kako su navele komšije, muškarac za kog se sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je počinio zločin, se nedavno vratio iz bolnice, gde je imao operaciju, a uz te, sumnjaju oni, imao je i psihičke zdravstvene probleme.

"U komšilusku su čuli najpre tri pucnja, a potom nakon par minuta, još jedan", preneo je RTV Novi Pazar.

Na poziv komšija odmah su stigli pripadnici Policijske uprave Novi Pazar, a potom i javni tužilac.

Došli su i lekari Hitne pomoći iz Novog Pazara, koji su samo mogli da konstatuju smrt obe osobe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"UBIO JE SNAJU DOK JOJ JE SIN BIO U ŠKOLI, ČULI SMO TRI PUCNJA PA JEDAN" Potresni prizori ispred kuće u selu kod Novog Pazara, lekari bili bespomoćni

Izvor: Blic, 30.Maj.2022

Dva života ugašena su danas u selu Crnoča, između Novog Pazara i Tutina. Muškarac Dž. E. je ubio svoju snaju Z.E, a potom presudio sebi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.