Tragedija u selu Crnoča: Ubio snahu, pa izvršio samoubistvo

Izvor: SandzakPress.net, 30.Maj.2022, 17:52

Tragedija u selu Crnoča: Ubio snahu, pa izvršio samoubistvo

Stariji muškarac Džemo Eminović ubio je oko 15 sati, posle kratke svađe snaju Zumretu, a potom sebe ispred porodične kuće u selu Crnoča. U ovom selu između Novog Pazra i Tutina, kažu da se radi o finoj ženi, majci sina osmaka, koji je u trenutku ubistva bio u školi. Njen muž i deveri su u inostranstvu na privremenom radu. Svekrva je u trenutku tragedije bila u njivi, nedaleko od kuće. Kako su reporteru RTV Novi Pazar rekle komšije Džemo se nedavno vratio iz bolnice, gde je imao operaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << a uz te, sumnjaju oni, imao je i psihičke zdravstvene probleme. „U komšilusku su čuli najpre tri pucnja, a potom nakon par minuta,  još jedan“. Na poziv komšija odmah su stigli pripadnici Policijske uprave Novi Pazar, a potom i javni tužilac. Došli su i lekari Hitne pomoći iz Novog Pazara, koji su samo mogli da konstatuju smrt obe osobe. Istraga o ovom događaju je u toku. Izvor: RTVNP The post Tragedija u selu Crnoča: Ubio snahu, pa izvršio samoubistvo appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U NOVOM PAZARU Ubio snaju ispred porodične kuće, pa izvršio samoubistvo

Izvor: Blic, 30.Maj.2022

Stariji muškarac Dž. E, osumnjičen je da je ubio snaju posle kratke svađe, a potom sebe ispred porodične kuće u selu Crnoča.

Nastavak na Blic...

Svekar ubio snahu u selu kraj Novog Pazara

Izvor: Danas, 30.Maj.2022

Meštanka sela Crnoče, udaljenog oko 15 kilometara od Novog Pazara, Z.E. (44) ubijena je ispred porodične kuće, nezvanično saznaje Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.