Zlatna malina za najgore filmsko ostvarenje u 2017. godini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2018, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatna malina za najgore filmsko ostvarenje u 2017. godini

Animirani film "The Emoji Movie" u kojem glume Džejms Korden i Patrik Stjuart dobitnik je ovogodišnje nagrade Zlatna malina za najgore filmsko ostvarenje u 2017. godini i to je prvi dugometražni animirani film u 38 godina koji je zaradio tu nečasnu titulu.

Film o emotikonima u našim pametnim telefonima osvojio je Zlatnu malinu i za najgori scenario, filmsku kombinaciju i najgoreg reditelja Antoni Leonidisa.

Film je dobio četiri od deset Zlatnih malina koja se tradicionalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dodeljuje svake godine za najgora ostvarenja pre svečane dodele Oskara.

Zlatnu malinu 2018. za najgoreg glumca dobio je Tom Kruz za ulogu u filmu Mumija, prenose mediji.

Najgorim glumcem proglašen je Taler Peri za ulogu u filmu "Boo 2", a Malinu za najgoru sporednu žensku ulogu dobila je Kim Besindžer za ulogu u filmu "Pedeset nijansi tamnije".

Najgori sporedni glumac je Mel Gibson za ulogu u filmu "Daddy's home 2".

Specijalnu nagradu "Truli paradajz" dobio je za najgori 'rimejk', nastavak ili krađu "Bajvoč".

Statua Zlatne maline košta oko pet dolara i u obliku je "maline veličine loptice za golf" koja se nalazi na rolni filma od 8 mm, a cela je obojena zlatnom bojom.



Gubitnicima 100.000 dolara

Svi nomininovani za Oskara dobiće kesicu skupih nagrada koje vrede 100.000 dolara.

Čak i ako ne osvoje glavnu nagradu, dobiće najskuplju kozmetiku, putovanja u daleke zemlje ili nakit s dijamantima.

Kako navodi Harper's Bazar, vrednost svake kesice premašuje 100.000 dolara.

A u kesici se, piše magazin, nalazi vaučer za 12 dana odmora u Tanzaniji za dvoje u vrednosti od 40.000 dolara, za sedmodnevni odmor na Havajima, izlet helikopterom i katamaranom, Dijamantna ogrlica s priveskom brenda Luxury diamonds.

Zvezde će dobiti i set šminke od 10 kistova s mermernom drškom brenda "Inception beauty", dva laserska tretmana kože, komplet za genetsko testiranje koji meri zdravlje, karakteristike i poreklo u vrednosti od 200 dolara, Papreni sprej, doživotnu zaliha pudera i hidratantne kreme brenda Oksiđenetiks, električnu četkicu brenda Kvip, boravak u luksuznim vilama u Halkidikiju, donaciju 10.000 porcija hrane za pse u vrednosti od 8.000 dolara.

Gubitnici neće ostati razočarani, ističe magazin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.