04. mart  2018. 18.47  →  20.00 | Izvor: FoNet

Zlatna malina za najgore filmsko ostvarenje u 2017. godini

LOS ANĐELES -

Animirani film "The Emoji Movie" u kojem glume Džejms Korden i Patrik Stjuart dobitnik je ovogodišnje nagrade Zlatna malina za najgore filmsko ostvarenje u 2017. godini i to je prvi dugometražni animirani film u 38 godina koji je zaradio tu nečasnu titulu.

video icon

Film o emotikonima u našim pametnim telefonima osvojio je Zlatnu malinu i za najgori scenario, filmsku kombinaciju i najgoreg reditelja Antoni Leonidisa.

Film je dobio četiri od deset Zlatnih malina koja se tradicionalno dodeljuje svake godine za najgora ostvarenja pre svečane dodele Oskara.

Zlatnu malinu 2018. za najgoreg glumca dobio je Tom Kruz za ulogu u filmu Mumija, prenose mediji.

Najgorim glumcem proglašen je Taler Peri za ulogu u filmu " Boo 2", a Malinu za najgoru sporednu žensku ulogu dobila je Kim Besindžer za ulogu u filmu "Pedeset nijansi tamnije".

Najgori sporedni glumac je Mel Gibson za ulogu u filmu " Daddy's home 2 ".

Specijalnu nagradu "Truli paradajz" dobio je za najgori 'rimejk', nastavak ili krađu "Bajvoč".

Statua Zlatne maline košta oko pet dolara i u obliku je "maline veličine loptice za golf" koja se nalazi na rolni filma od 8 mm, a cela je obojena zlatnom bojom.

 

 

Gubitnicima 100.000 dolara

Svi nomininovani za Oskara dobiće kesicu skupih nagrada koje vrede 100.000 dolara.

Čak i ako ne osvoje glavnu nagradu, dobiće najskuplju kozmetiku, putovanja u daleke zemlje ili nakit s dijamantima.

Kako navodi Harper's Bazar , vrednost svake kesice premašuje 100.000 dolara.

A u kesici se, piše magazin, nalazi vaučer za 12 dana odmora u Tanzaniji za dvoje u vrednosti od 40.000 dolara, za sedmodnevni odmor na Havajima, izlet helikopterom i katamaranom, Dijamantna ogrlica s priveskom brenda Luxury diamonds .

Zvezde će dobiti i set šminke od 10 kistova s mermernom drškom brenda " Inception beauty ", dva laserska tretmana kože, komplet za genetsko testiranje koji meri zdravlje, karakteristike i poreklo u vrednosti od 200 dolara, Papreni sprej, doživotnu zaliha pudera i hidratantne kreme brenda Oksiđenetiks, električnu četkicu brenda Kvip, boravak u luksuznim vilama u Halkidikiju, donaciju 10.000 porcija hrane za pse u vrednosti od 8.000 dolara.

Gubitnici neće ostati razočarani, ističe magazin.

Tagovi
Srodne vesti