Zla kob oca devojčice (3) iz Negotina za čiju smrt je osumnjičen očuh: Izgubio majku, sestra mu se obesila

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2019, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zla kob oca devojčice (3) iz Negotina za čiju smrt je osumnjičen očuh: Izgubio majku, sestra mu se obesila

Izgubio majku, sestra mu se obesila...

Vesna je napustila supruga pre mesec dana kako bi bila sa drugim, ona ima i sina od pet godina, koji je ostao sa ocem - kaže bliska rođaka Vesne F. čiju je ćerkicu L.F. (3), navodno, ubio batinama, pa bacio sa terase očuh.

Rođaka je rekla da je čula i da se po komšiluku priča da je Vesna ponovo trudna, ali da se ne zna sa kim.

- Vesnin muž se iz mesta pored Zaječara doselio kod nje u kuću, oni imaju sina, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sad je ponovo, navodno, trudna. Zla kob prati tog jadnog čoveka, njenog muža - početkom godine je izgubio majku, potpom mu se sestra obesila, a sad ovo...ne znam šta bih rekla - kroz suze priča rođaka.

Podsetimo, Vesna F. je pre oko mesec dana došla sa ćerkicom iz Bora u Prahovo i počela da živi sa Zoranom u njegovoj kući. On je, prema priči meštana, bio problematičan i već poznat policiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.