Zivotna prica manekena koji je osvojio Cecino srce Detinjstvo proveo bez roditelja uz tetkinu ljubav

Izvor: medio.rs, 07.Feb.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zivotna prica manekena koji je osvojio Cecino srce Detinjstvo proveo bez roditelja uz tetkinu ljubav

Uspešni maneken i emotivni partner najpopularnije srpske folk pevačice Svetlane Ražnatović ranu mladost proveo je s tetkom u Beogradu jer mu se majka odselila u Francusku, a otac, s kojim nije previše blizak, živi u Novom Sadu

Aleksandar Jovović (26) bio je odličan đak i vodio zdrav život. Ali, takve priče uvek imaju i neku senku iz prošlosti. U slučaju ovog manekena to je manjak roditeljskog prisustva u životu. Tokom njegovog odrastanja otac, s kojim nije bio baš >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << blizak, živeo je u Novom Sadu, a majka je otputovala u Francusku, gde i danas živi i čije državljanstvo poseduje. Aleksandar je ostao da živi s babom i tetkom u Beogradu. Ipak, poznato je da mirno more nikad nije stvorilo veštog mornara, te da su današnji uspešni ljudi mahom imali detinjstvo u kom su sami, ili uz vrlo malo pomoći sa strane, morali da se bore za svoje parče života, pa je tako i Jovović, umesto da u njima pronalazi opravdanje za posrnuća i neuspehe, u nedaćama iz najranije mladosti pronašao pogonsko gorivo za napredak. Upravo to je ono što čini razliku između borca i gubitnika.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.