Živković: Veliki broj građana odobrava akciju Sablja 2.0

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jun.2020, 13:09

Živković: Veliki broj građana odobrava akciju Sablja 2.0

Kandidat za poslanika koalicije Nek maske padnu Zelena stranka - Nova stranka Zoran Živković izjavio je danas da je u razgovoru sa građanima naišao na veliki broj odobravanja njegovog predloga nove akcije Sablja 2.0.

Kako se navodi u saopštenju, Živković je kazao da se "većina građana seća prve akcije Sablja kao jednog lepog vremena, kada je Srbija bila slobodna od kriminala".

"Još nekoliko dana imate da odlučite šta ćete sa sobom, sa svojom budućnošću, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << budućnošću svoje dece, svoje ulice, grada i države. I ja vam, u ime koalicije "Nek maske padnu" Zelena stranka - Nova stranka, prepuštam da donesete sami odluku, ali sam siguran da ćete, ukoliko razmišljate pozitivno i zdravo, u nedelju glasati za nas, za broj 18", rekao je Živković.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.