Živi Ken počeo da se raspada, ali on i dalje ne želi da odustane od operacija

Izvor: B92, 16.Apr.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živi Ken počeo da se "raspada", ali on i dalje ne želi da odustane od operacija

Neki ljudi zaista ne znaju kada treba da stanu, a Rodrigo Alves je definitivno najbolji primer za to.

Naime, njegova je životna misija da postane pravi Ken zbog čega se do sada već 42 puta operisao. Iako nam on nije jasan još su nam manje jasni lekari koji mu to dozvoljavaju.

Ipak, tako nešto ne može proći bez posledica. Nakon šeste operacije nosa lekar mu je ugradio hrskavicu koju je dobio od donora jer je njegovo telo počelo da je odbacuje i da mu se raspada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nos.

Otvorila se rupa, nastupili su jaki bolovi, a disanje mu je postalo ogroman problem zbog čega je završio u bolnici. Iako ovo nije prvi put da ga silne operacije dovode u rizik on ne namerava da odustane.

Tako je i pre tri godine operacija bicepsa krenula po zlu, a Rodrigo je skoro smrtno stradao jer se hemikalija kojom se operacija vrši izlila u krvotok. Za dlaku je izbegao amputaciju ruke.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.