Žiteljka Savskog venca proslavila stoti rođendan

Izvor: Blic, 13.Apr.2011, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žiteljka Savskog venca proslavila stoti rođendan

Žiteljka beogradske opštine Savski venac Helena Vujičić proslavila je danas stoti rođendan, a tim povodom posetili su je predstavnici opštine i uručili joj prigodne poklone i tortu.

Helena živi sa svojom mlađom sestrom Anom Davidović (97), obe su dobrog zdravlja i raspoloženja.

Kao recept za dugovečnost savetuju umerenost, optimizam i život sa što manje stresa.

Proslavi su prisustvovale i Dijana Vlahović, unuka jedne od njihovih sestara, koja brine o njima, kao i Marijana Martić, patronažna sestra Doma zdravlja "Savski venac", koja ih redovno posećuje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Najstarija stanovnica Savskog venca proslavila stoti rođendan

Izvor: Studio B, 13.Apr.2011

Doživeti 100 i više godina, samo po sebi je retkost, međutim, biti vitalan, vedrog duha i dobrog pamćenja u tom dobu, zaista je pravo čudo. ..Upravo u takvom raspoloženju, svoj veliki jubilej proslavila je najstarija stanovnica Savskog venca, Helena Vujičić. Da je zdravlje dobro služi i da i...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.