Zidarskom teslom zaustavljao vozila, pa pretio policajcima da će ih ubiti

Izvor: Blic, 18.Nov.2013, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidarskom teslom zaustavljao vozila, pa pretio policajcima da će ih ubiti

Leskovačka policija uhapsila je i predala Osnovnom javnom tužiocu B.P.(1977) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje ovlašćenog službenog lica u vršenju poslova bezbednosti ili obezbeđenja javnog reda, saopštila je Policijska uprava.

Pripadnici policije su postupajući po prijavi građa u nedelju oko 9 sati na putu Leskovac - Pečenjevce kod sela Živkovo zatekli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << B.P. kako sa zidarskom teslom u ruci, pokušava da zaustavi putnička vozila.

Policajci su dva puta izdali naređenje da B.P. zidarsku teslu spusti na zemlju ali on je to odbio, psujući, vređajući i preteći da će ubiti policijske službenike i njihove porodice.

Sudija je osumnjičenom B.P. odredio pritvor do 30 dana.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zidarskom teslom pretio policiji

Izvor: juGmedia, 18.Nov.2013

LESKOVAC – Policija je uhapsila B.P. (36) iz Leskovca zbog sumnje da je policajcima na zadatku pretio zidarskom teslom...U saopštenju policije navodi se da se incident  dogodio juče oko 9 časova na putu kod sela Živkovo...Policijski službenici su,  postupajući po prijavi građana, zatekli B.P....

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.