Zeri: Srbija dozvolila bivšem članu OVK da dođe u Beograd

Izvor: B92, 28.Jun.2016, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zeri: Srbija dozvolila bivšem članu OVK da dođe u Beograd

Priština -- Ministarstvo inostranih poslova Kosova imenovalo je bivšeg pripadnika OVK Dželjalja Šačirija za oficira za vezu Kosova u Srbiji, piše dnevnik Zeri.

Šačiri je na tu funkciju imenovan pre nekoliko nedelja i, kako piše taj prištinski dnevnik, srpska strana nije imala nikakve primedbe na njegovo imenovanje.

On je do imenovanja na tu funkciju bio vršilac dužnosti generalnog direktora Ministarstva inostranih poslova (MIP) Kosova.

Promene na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čelu kancelarije za vezu Kosova u Beogradu je potvrdio i MIP Kosova, ali nisu hteli da daju druge detalje, ističući da se radi o normalnim promenama u okviru diplomatske službe.

"To imenovanje i saglasnost Srbije su začuđujući", konstatuje dnevnik, imajući u vidu da je Srbija uvek hapsila ili raspisivala naloge za hapšenje bivših pripadnika OVK.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zeri: Bivši član OVK dolazi u Beograd

Izvor: OkRadio.rs, 28.Jun.2016

Ministarstvo inostranih poslova Kosova imenovalo je bivšeg pripadnika OVK Dželjalja Šačirija za oficira za vezu Kosova u Srbiji, piše dnevnik Zeri. Šačiri je na tu funkciju imenovan pre nekoliko nedelja i, kako piše taj prištinski dnevnik, srpska strana nije imala nikakve primedbe na njegovo...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.