Žene priznale: Evo koliko centimetara muški ponos treba da ima

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2016, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene priznale: Evo koliko centimetara "muški ponos" treba da ima

Da li je ženama bitna veličin? To je pitanje koje neprestano muči muškarce širom sveta, a sada je jedno istraživanje i dalo odgovor na ovo pitanje.

Naime, ispitivanje je sprovedeno na svetskom nivou, na velikom uzorku žena iz Amerike i Evropa. A rezultati? Pa, izgleda da su centimetri ženama itekako važni, iako to ne žele javno da kažu.

Tako su dame na pitanje "Da li je ženama veličina bitna u seksu?" mahom odgovarale odrično. Pa je čak 89 odsto žena reklo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da veličina nije presudna. Ipak, već naredno pitanje pokazalo je da taj odgovor nije iskren.

Upitane koja bi to veličina muškog polnog organa bila baš po njihovoj meri, žene su dale različite odgovore, u zavisnosti od toga iz koje zemlje dolaze. Međutim, postoji jedna stvar koja je bila zajednička za većinu ispitivanih dama. Naime, sve su one kao idealnu veličinu muškog "ponosa" navele onu koja je znatno iznad proseka za njihovu zemlju.

A evo koje su prosečne veličine, a koje očekivane veličine penisa u određenim zemljama:

Prosečna

veličina

Očekivana

veličina

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.