Žene, izvinite, ali kakvo je ovo parkiranje?!

Izvor: B92, 29.Jul.2015, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene, izvinite, ali kakvo je ovo parkiranje?!

Iz Glazgova stiže urnebesni snimak pokušaja parkiranja Mini Coopera u kom su se nalazile dve devojke. Gotovo je neverovatno da obe devojke nisu bile u stanju punih 17 minuta da se uparkiraju.

Naime, dve ženske osobe se menjaju za volanom minija i punih 17 minuta pokušavaju da ga uparkiraju na savršeno uređenom parkingu.

Nakon toliko vremena konačno zajedničkim snagama to uspevaju da izvedu. Ipak, nije im uopšte bilo lako iako nikome nije jasno zašto!

Pogledajte kako je to izgledalo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) MUČNO ZA GLEDANJE: Najgori pokušaj parkiranja ikad

Izvor: Kurir, 29.Jul.2015

Čitavih 17 minuta, trajalo je parkiranje crvenog "mini kupera"..Iz Glasgova stiže neverovatan video koji prikazuje pokušaj parkiranja "mini kupera". Dva vozača se menjaju za volanom dok punih 17 minuta pokušavaju da uparkiraju vozilo na savršeno uređenom parkingu. Koliko je moguće razaznati na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.