Žena upala u klub, ustrelila trojicu muškaraca, pa izvršila samoubistvo

Izvor: B92, 25.Jan.2020, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena upala u klub, ustrelila trojicu muškaraca, pa izvršila samoubistvo

Čikago -- Jedan muškarac je ubijen, a dvojica su povređena kada je na njih pucala žena u cigaret-baru u blizini Čikaga, posle čega je izvršila samoubistvo.

Pucnjava se dogodila u petak uveče u salonu za cigarete jednog kluba, a prema prvim navodima prijavljeno je da je četvoro ljudi povređeno u pucnjavi.

Policija je kao napadača identifikovala 51. godišnju ženu, koja je ustrelila trojicu muškaraca pre nego što je preminula od rana koje je sebi nanela iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vatrenog oružja.

Jedan od muškaraca je na licu mesta proglašen mrtvim, a dvojica ranjenih su prevezeni u bolnicu, prenosi AP.

Policija je saopštila da je reč o "poslovnim problemima" i da nema razloga za zabrinutost u lokalnoj zajednici, ali nije navela više informacije o tom slučaju.

Kako se navodi, reč je o klubu na ekskluzivnoj lokaciji na 1.115 kvadratnih metara, gde u salonima mogu da uživaju samo njegovi članovi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.