Žena se tokom masakra sakrila sa sinom: Specijalci snimili njenu reakciju kada je shvatila da je spasena VIDEO

Izvor: B92, 15.Okt.2023, 13:12

Žena se tokom masakra sakrila sa sinom: Specijalci snimili njenu reakciju kada je shvatila da je spasena VIDEO

Izraelske odbrambene snage objavile su na zvaničnom nalogu na društvenoj mreži X video snimak spasavanja majke koja se zaključala u skloništu sa sinom.

Posle nekoliko sati zaključanih u skloništu tokom masakra u Hamasu, naša specijalna jedinica „Okec“ je ovoj majci i sinu prenela vest da su bezbedni.

"Posle nekoliko sati zaključanih u skloništu tokom masakra u Hamasu, naša specijalna jedinica "Okec“ je ovoj majci i sinu prenela vest da su bezbedni," stoji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uz snimka.

Video prikazuje pripadnike specijalne jedinice "Okec" koji uplašenoj ženi govore da je sve "okej", da su pripadnici odbrambenih snaga, nakon čega ona izlazi iz skloništa sa sinom.

"Da li ovde treba da bude još nekog ili ste samo vas dvoje tu," ponovo su je pitali specijalci, nakon čega je ona potvrdila da nema nikog drugog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Jel tu ima još nekog sa vama?" Žena se od Hamasa krila u skloništu sa detetom, kad je otvorila vrata, UHVATILA SE ZA GLAVU (VIDEO)

Izvor: Blic, 15.Okt.2023

Izraelske odbrambene snage (IDF), kako je zvanični naziv vojske te zemlje objavile su na zvaničnom nalogu na društvenoj mreži X (bivši Tviter) video snimak spasavanja majke koja se zaključala u skloništu sa sinom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.