Izvor: N1 televizija, 25.Jan.2021, 13:26

Zemljotres pogodio Kragujevac

Zemljotres magnitude 3.3 jedinica Rihterove skale pogodio je region Kragujevca, saopštio je Republički seizmološki zavod uz obaveštenje da potresi ove jačine mogu da izazovu manja oštećenja, prenosi nova.rs.
Pogledaj vesti o: Zemljotres,   Kragujevac

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemljotres pogodio Kragujevac, moguća manja oštećenja

Izvor: Danas, 25.Jan.2021

Zemljotres magnitude 3.3 jedinice Rihterove skale pogodio je region Kragujevca, saopštio je Republički seizmološki zavod uz obaveštenje da potresi ove jačine mogu da izazovu manja oštećenja.

Nastavak na Danas...

Zemljotres, Srbija i Kragujevac: Gde najviše trese i kako se zaštititi

Izvor: Danas, 25.Jan.2021

Getty/allanswartNaučite da se zaštite kada zemljotres počne Tlo na Balkanu se ne smiruje od kraja prošle godine, a u ponedenjak, 25. januara zemljotres magnitude 3,3 stepeni Rihterove skale pogodio je region Kragujevca, saopštio je Republički seizmološki zavod Srbije. To je ipak znatno slabiji...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.