Železnička stanica Novi Beograd biće ZATVORENA sutra u OVOM vremenskom periodu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železnička stanica Novi Beograd biće ZATVORENA sutra u OVOM vremenskom periodu!

Sutra u određenom delu dana stanica Novi Beograd biće zatvorena.

Železnička stanica Novi Beograd će sutra od 11.00 do 14.00 sati biti zatvorena za saobraćaj saobraćaj putničkih vozova iz tehničkih razloga u okviru realizacije projekta za izgradnju pruge za velike brzine, saopštila je Infrastruktura Železnice Srbije.

U navedenom periodu, putnički voz koji po redu vožnje saobraća iz Šida do Beograd Centra saobraćaće samo do Batajnice, dok će voz koji po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << redu vožnje u tom vremenskom intervalu saobraća iz Beograd Centra za Šid, krenuti iz žželezničke stanice Batajnica.

- U vremenskom intervalu između 11 i 14 sati sutra neće saobraćati četiri voza beogradske gradske žželeznice BG Voz, koji po redu vožžnje saobraćaju iz Batajnice za Ovču, dok će tri BG Voza koji po redu vožžnje saobraćaju iz Ovče do Batajnice sutra u navedenom periodu ići do stanice Beograd Centar - kaže se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.