Zelenski na aparatima; Prošlo je pet minuta, a još uvek niste tražili milijardu dolara FOTO

Izvor: B92, 02.Okt.2023, 09:47

Zelenski "na aparatima"; "Prošlo je pet minuta, a još uvek niste tražili milijardu dolara" FOTO

Američki preduzetnik i milijarder Ilon Mask ismejao je ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog koji i dalje bez oklevanja traži pomoć od saveznika.

Mask je na svom nalogu na društvenoj mreži Iks objavio "fotošopiranu" fotografiju Vladimira Zelenskog, na čijem čelu i vratu su od prenaprezanja natekle vene.

Opis fotografije glasi: "Kada je prošlo pet minuta, a još uvek niste tražili milijardu dolara pomoći".

Ranije je Ilon Mask optužio američke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << političare da poklanjaju previše pažnje Ukrajini, a da ne rešavaju problem ilegalne migracije na granici sa Meksikom, pozvavši vlasti SAD da razmisle kako da zaustave nekontrolisani priliv migranata na američku teritoriju.

Dan ranije, američki Kongres usvojio je predlog zakona o privremenom finansiranju vlade, nekoliko sati uoči isticanja godišnjeg budžeta u ponoć, ali on ne obuhvata dodatnu pomoć Ukrajini koju je Bela kuća tražila.

Zakon predviđa finansiranje vlade do 17. novembra, što će članovima Kongresa omogućiti da pregovaraju o punom budžetu za fiskalnu 2024. godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ilon Mask javno ismejao Zelenskog: Postavio urnebesnu fotografiju na društvenoj mreži FOTO

Izvor: B92, 03.Okt.2023, 08:02

Ilon Mask ne može da se pomiri sa donacijama koje SAD daje Ukrajini, pa je ismejao Zelenskog na mrežama...Američki preduzetnik i milijarder Ilon Mask ismejao je ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog koji i dalje bez oklevanja traži pomoć od saveznika...Mask je na svom nalogu na društvenoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.