Zelenović: Ponoš može da ostvari dobar rezultat samo ako se cela opozicija dogovori

Izvor: Beta, 22.Jan.2022, 19:09

Zelenović: Ponoš može da ostvari dobar rezultat samo ako se cela opozicija dogovori

Jedan od lidera opozicione grupacije "Moramo" Nebojša Zelenović izjavio je danas da bi bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije (VS) Zdravko Ponoš mogao da ostvari dobar rezultat na predsedničkim izborima samo ako bi se o zajedničkom kandidatu dogovorile sve opozicione grupe.Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas predložio je Zdravka Ponoša za predsedničkog kandidata opozicije na izborima koji slede."Kada je reč o ovakvom stranačkom opredeljivanju, mislim da ono ima ograničeno dejstvo. Šta god da se dešava, mora da proizadje kao plod razumevanja više političkih grupacija", kazao je Zelenović za agenciju Beta.On je naveo da je "Moramo", koju čine i Ne davimo Beograd i Ekološki ustanak, ponudio saradnju delu opozicije oko SSP i da će o eventualnoj kandidaturi Ponoša razgovarati ako taj blok donese konačnu odluku."Imamo puno tema oko kojih treba da se dogovaramo. Prvo da se dogovorimo da sačuvamo glasačke kutije, da se ne napadamo, da promovišemo izbore i da se dogovorimo o programskim kolonama", istakao je on.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Izbori

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zelenović: Ponoš može da ostvari dobar rezultat samo ako se opozicija dogovori

Izvor: N1 televizija, 22.Jan.2022

Jedan od lidera opozicione grupacije "Moramo", Nebojša Zelenović, izjavio je da bi bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš mogao da ostvari dobar rezultat na predsedničkim izborima, samo ako bi se o zajedničkom kandidatu dogovorile sve opozicione grupe.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.