Zbog traženja ostavke ministra da reaguje tužilaštvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2018, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog traženja ostavke ministra da reaguje tužilaštvo

Državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović smatra da tužilaštvo treba da reaguje na pretnje upućene ministru Nebojši Stefanoviću, navodeći da je na pres konferenciji na kojoj su bili i "samozvani novinar M.D.", ali i ljudi iz kriminalnog miljea, tražena ostavka ministra.

"Ne možete da se ne zapitate da li su to pretnje s obzirom da dolaze od takve grupe lica i treba li ministar da razmišlja hoće li ga presresti članovi pokreta 'Levijatan' pod fantomkama koji i običnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << građanima upućuju zastrašujuće pretnje na društvenim mrežama", navela je Hrkalović u saopštenju za medije i dodala da se nada da adekvatna reakcija nadležnih organa neće izostati.

Hrkalović smatra da tužilaštvo treba da reaguje s obzirom na to da, kako kaže, pokret "Levijatan" čine "braća ubica vođa kriminalnih grupa i idolopoklonici Luke Bojovića i Filipa Koraća".

Ona navodi i da je novinar M.D. samo "Izvršilac Jeremića i Đilasa", koji prenosi pretnje ministru, a njegovo ponašanje naziva licemernim s obzirom da se, kaže, Stefanović ranije "iskreno i momentalno" založio da se hitno rasvetli slučaj objavljivanja fotografije M.D. na društvenim mrežama.

Ranije, na konferenciji za novinare pokreta "Levijatan", koji se bavi sprečavanjem nasilja nad životinjama, poručeno je da ministar Stefanović treba da podnese ostavku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.