Zbog razmaženog ponašanja Miranda Ker nije više Viktorijin anđeo

Izvor: Blic, 11.Apr.2013, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog razmaženog ponašanja Miranda Ker nije više "Viktorijin anđeo"

Miranda Ker nije više anđeo modne kuće „Viktorijas sikret” (Victoria's Secret). Kao zvanični razlog navedeno je da joj je istekao trogodišnji ugovor, ali mediji tvrde da je saradnja prekinuta zbog njene reputacije „teške osobe”.

Australijska manekenka, udata za britanskog glumca Orlanda Bluma sa kojim ima dvogodišnjeg sina Flina, nije više jedno od zaštitnih lica najpoznatijeg proizvođača donjeg veša na svetu.

Anonimni izvor rekao je za „Us Weekly” >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je 29-godišnjakinja poznata po razmaženom ponašanju i da je teška za saradnju. Drugi sagovornik istakao je da brineta ne doprinosi mnogo prodaji proizvoda u poređenju a drugim anđelima kao što su Alesandra Ambrosio (31), Kendis Svonepul (24) i Adrijana Lima (31).

Iako više neće nositi krila i biti među vodećom petorkom VS manekenki, Miranda će navodno učestvovati na reviji krajem godine i snimati katalog.

- Ona i dalje može da snima katalog, po ceni dnevnih honorara, ali ne mora da bude Anđeo da bi to radila - citirao je „Us Weekly” dobro upućeni izvor.

Magazin „People” naveo je druge pouzdane izvore koji kažu da je Miranda poznata u modnoj industriji kao diva.

- Nije tačna, voli da se izdvaja od drugih devojaka, stalno nešto zanoveta.

Drugi izvor je dodao:

- Ako su Miranda i 'Viktorijas sikret' razišli to nije zbog njenog ponašanja, već je vezano za ugovor. Radiće reviju ali nije jasno da li će snimati kampanje. Bilo kako bilo, Miranda je definitivno jedna od natraženijih i najpopularnijih maneknki danas.

Iz kompanije „Viktorijas sikret” zvanično su rekli samo da neće doći do obnavljanja trogodišnjeg ugovora vrednog milion dolara koji je istekao.

- Miranda je jedna od najboljih manekenki u istoriji - kazao je direktor marketinga Ed Razek. - Ona je veliki profesionalac i sve druge glasine su potpuno netačne. Iako su je druge obaveze sprečavale da u poslednje vreme radi za nas onoliko koliko smo hteli, ona će za mene uvek biti Anđeo. Već smo je pozvali da radi reviju u novembru ove godine i pristala je.

Osim Kendis, Alesandre i Adrijane, ostali Viktorijini anđeli su Lili Oldridž (27), Karli Klos (20), Doucen Krus (28) i Erin Hederton (24).

VIDEO> Miranda Ker na revijama "Viktorijas sikret":

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog razmaženog ponašanja Miranda Ker nije više "Viktorijin anđeo"

Izvor: Dzungla.org, 11.Apr.2013

Miranda Ker nije više anđeo modne kuće „Viktorijas sikret” (Victoria’s Secret). Kao zvanični razlog navedeno je da joj je istekao trogodišnji ugovor, ali mediji tvrde da je saradnja prekinuta zbog njene reputacije „teške osobe”.... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.