Zbog ranjavanja policajca osuđen na 10 godina zatvora

Izvor: B92, 14.Jun.2018, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ranjavanja policajca osuđen na 10 godina zatvora

Novi Pazar -- Viši sud u Novom Pazaru osudio u prvostepenom postupku Dženana K. iz tog grada na 10 godina zatvora za ranjavanje policajca na dužnosti Dragana Čekanovića (31).

Dženan K. (35) je proglašen krivim za ubistvo u pokušaju, a on, kao i Više tužilaštvo, imaju pravo žalbe Apelacionom sudu, nezvanično saznaje radio Sto plus.

Osuđenog sud tereti da je uveče, 7. septembra, dok je sedeo u bašti jednog kafića u Ulici Stefana Nemanje u Novom Pazaru, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pucao iz pištolja i pogodio u stomak Čekanovića koji je sa kolegom bio u patroli.

On je nakon toga pištolj dao muškarcu sa kojim je sedeo, a policiji je ispričao da je neko pucao u njega, ali da je slučajno pogođen policajac. Međutim, pregledom snimaka sa video nadzora utvrđeno je da je Dženan K. pucao.

Motiv zbog kojeg je pucao u policajca i dalje je nepoznat, a napadač je tokom istrage i suđenja govorio da Čekanovića ne poznaje, da nije hteo da puca u njega i da se kaje zbog svega.

Policajac se od zadobijenih povreda oporavljao nekoliko nedelja na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zbog ranjavanja policajca osuđen na 10 godina zatvora

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jun.2018

Viši sud u Novom Pazaru osudio je danas, u prvostepenom postupku, Dženana K. (35) iz tog grada na 10 godina zatvora zbog ranjavanja policajca na dužnosti Dragana Čekanovića (31), nezvanično saznaje radio Sto plus...Dženan K. je proglašen krivim za ubistvo u pokušaju, a on, kao i Više tužilaštvo,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.