Zbog ranjavanja policajca osuđen na 10 godina zatvora

Viši sud u Novom Pazaru osudio u prvostepenom postupku Dženana K. iz tog grada na 10 godina zatvora za ranjavanje policajca na dužnosti Dragana Čekanovića (31).

Izvor: Beta

Četvrtak, 14.06.2018.

18:33

Zbog ranjavanja policajca osuđen na 10 godina zatvora
Foto: Thinkstock

Dženan K. (35) je proglašen krivim za ubistvo u pokušaju, a on, kao i Više tužilaštvo, imaju pravo žalbe Apelacionom sudu, nezvanično saznaje radio Sto plus.

Osuđenog sud tereti da je uveče, 7. septembra, dok je sedeo u bašti jednog kafića u Ulici Stefana Nemanje u Novom Pazaru, pucao iz pištolja i pogodio u stomak Čekanovića koji je sa kolegom bio u patroli.

On je nakon toga pištolj dao muškarcu sa kojim je sedeo, a policiji je ispričao da je neko pucao u njega, ali da je slučajno pogođen policajac. Međutim, pregledom snimaka sa video nadzora utvrđeno je da je Dženan K. pucao.

Motiv zbog kojeg je pucao u policajca i dalje je nepoznat, a napadač je tokom istrage i suđenja govorio da Čekanovića ne poznaje, da nije hteo da puca u njega i da se kaje zbog svega.

Policajac se od zadobijenih povreda oporavljao nekoliko nedelja na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: