Zbog posete Makrona sutra izmenjen saobraćaj u pojednim delovima Beograda

Izvor: Beta, 14.Jul.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog posete Makrona sutra izmenjen saobraćaj u pojednim delovima Beograda

U odredjenim delovima Beograda sutra će, zbog posete francuskog predsednika Emanuela Makrona, doći do izmene režima saobraćaja, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP). Saobraćaj će u ponedeljak u popodnevnim satima u Beogradu biti povremeno obustavljan na auto-putu, u pravcu ka Beogradu, i svim pristupnim saobraćajnicama, kao i u Ulici kneza Miloša i u centralnim gradskim ulicama.U saopštenju MUP-a navodi se da će pripadnici Jedinice za obezbedjenje odredjenih ličnosti i objekata primenjivati posebne mere fizičkog i tehničkog obezbedjenja na trasama kretanja Makrona. Ministarstvo apeluje na gradjane da imaju razumevanja za aktivnosti koje će pripadnici policije preduzimati tokom predstojeće posete francuskog predsednika.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

(MAPA) ODBLOKIRANE SVE SAOBRAĆAJNICE Zbog posete francuskog predsednika došlo je do VELIKIH PROMENA u saobraćaju, zatvaranje ulica i sutra a ovo su ALTERNATIVE

Izvor: Blic, 15.Jul.2019, 07:01

Beograđani su tokom dana, ali i večernjih sati morali da se naoružaju strpljenjem jer su pojedine saobraćajnice povremeno bile zatvarane zbog posete francuskog predsednika Emanuela Makrona, a bilo je i izmena na trasama linija javnog gradskog prevoza. Sada su sve ulice prohodne, javalju taksisti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.