Zbog pisanja medija Jelenina majka Zorica se ponadala da je njena ćerka ŽIVA!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2016, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog pisanja medija Jelenina majka Zorica se ponadala da je njena ćerka ŽIVA!

Vladimir Marjanović, svekar monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović prokomentarisao je pisanje medija da je Jelena viđena istog dana kada je nestala, u 17.00 časova na pešačkom prelazu na Novom Beogradu kod "Hajata" kao notornu laž, i dodao da je ta informacija uzrujala Jeleninu majku Zoricu.

- Ne mogu da verujem da je neko došao na ideju da piše o tome. Jelenina majka se uznemirila, ponadala se da je živa, jer bi najviše to volela. Jelena uopšte nije imala trenerku >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << takvu kako je taj čovek navodno opisao - rekao je Vladimir, i dodao da takva pisanja pogađaju celu porodicu.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

On je rekao da čekaju i dalje momenat kada ce ubica biti uhvaćen, kao i da mala Jana ne spava uveče, i sada je prestala i da jede.

- Teško joj je mnogo. Ona sve oseća, mi joj ništa ne govorimo, ali ona je prestala da jede, a uveče maltene i ne spava - rekao je Vladimir.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.