Zbog najavljenih padavina neophodan oprez u vožnji

Izvor: RTS, 30.Maj.2019, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog najavljenih padavina neophodan oprez u vožnji

U Srbiji će i danas biti nestabilne vremenske prilike, pa se vozačima savetuje veći oprez za volanom, saopštio je Auto moto savez Srbije.
Uslovi vožnje će biti slični jučerašnjim, sa promenljivim stanjem kolovoza od suvog do mokrog, dok zbog mogućih jačih pljuskova na pojedinim deonicama može biti prisutna i veća količina vode koja popunjava ulegnuća i neravnine na putu.
U pojedinim krajevima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << metereolozi prognoziraju i moguće kratkotrajne vremenske nepogode praćene gradom i jakom kišom, zato vozači i danas moraju biti spremni na usporenu i otežanu vožnju uz česte prekide i zastoje u saobraćaju.
Na naplatnim stanicama u Srbiji nema zadržavanja, dok ni na putničkim graničnim prelazima, prema poslednjim informacijma Uprave granične policije, nema zadržavanja dužih od 30 minuta.
Teretna vozila na Batrovcima čekaju oko 300 minuta, na Sremskoj Rači i Šidu sat vremena. 
Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.
Vreme zadržavanja na granicama se često menja, napominju iz AMSS.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS UPOZORAVA Nestabilne vremenske prlike zahtevaju oprezniju vožnju

Izvor: Blic, 30.Maj.2019

Vozačima se savetuje oprez za volanom i tokom današnjeg dana zbog nestabilnih vremenskih prilika, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.