Zbog monstruoznog ubistva dobio 20 godina robije: Presudio komšiji, pa se sakrio na tavan kuće. Policiji se pravdao suludim rečima!

Izvor: Press, 05.Sep.2017, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog monstruoznog ubistva dobio 20 godina robije: Presudio komšiji, pa se sakrio na tavan kuće. Policiji se pravdao suludim rečima!

Stanišić je ispred svoje kuće, kada se njegov komšija vraćao iz prodavnice, istrčao i u njega ispalio nekoliko hitaca i vatrenog oružja i ubio ga na licu mesta.
Foto: Telegraf.rs
Zbog ubistva Milana Predića (66), koje se desilo u  selu Vidrovac u Negotinu prošlog januara, Apelacioni sud osudio je na 20 godina zavora Dragana Stanišića (48).
Stanišić je ispred svoje kuće, kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << njegov komšija vraćao iz prodavnice, istrčao i u njega ispalio nekoliko hitaca i vatrenog oružja i ubio ga na licu mesta.
Nakon zločina, ubica se sakrio na tavanu svoje kuće, gde ga je policija, nakon izvesnog vremena, i pronašla.
Stanišić je priznao ubistvo komšije i rekao da je to uradio jer je, kako je sumnjao, Predić silovao njegovu suprugu.
Apelacioni sud je zbog ubistva Stanišića osudio na 17, a zbog nelegalnog držanja oružja na još pet godina zatvora. Zbog ta dva dela, njemu je, pravosnažno, određena jedinstvena kazna od 20 godina robije.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceo dan pio ispred prodavnice, pa sekirom izmasakrirao babu i dedu. Sada će da robija 20 godina

Izvor: Press, 05.Sep.2017

Alenu iz Boljevca je kao olakšavajuća okolnost uračunato zdravstveno stanje. . Foto: Profimedia. Alen Marković (27), iz boljevačkog sela Sumrakovac, osuđen je na 20 godina robije jer je 14. marta prošle godine sekirom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.